lauantai 24. tammikuuta 2015

Naudanlihaa punaviinissä

Herkullinen ja juhlava lihakastike, jossa on runsas maku. Punaviininä voi käyttää halvintakin vaihtoehtoa, koska punaviinin maku muuttuu pitkän haudutuksen aikana.

 

Valmistusaineet


500 g naudanlihaa (esimerkiksi naudan kuutioitu tai suikaloitu naudanliha)
chiliä
currya
paprikajauhetta
oliiviöljyä
3 sipulia
puolikas appelsiinia (voi korvata parilla ruokalusikallisella appelsiinimehua)
soijakastiketta
2-3 dl punaviiniä


Paista olliviöljy kuumaksi pannulla ja lisää suikaloitu naudanliha, jonka päälle on ripoiteltu chili, curry ja paprikajauhe. Ruskista liha kauttaaltaan ja lisää joukkoon 3 sipulia. Kuullota sipulit ja lisää joukkoon puolikas appelsiini. Lisää lopuksi soijakastike ja punaviini. Lihapalan koosta riippuen anna hautua 1-2 tuntia, jotta liha on murea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti