sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Rakuunaperunamunakas (2-3 henkilöä)

Rakuuna maistuu taivaalliselta munakkaassa. Munakkaaseen kannattaa käyttää kiinteän lajikkeen perunoita. Munakkaasta saa ravintokuitupitoisemman, jos käyttää perunat munakkaseen kuorineen (esimerkiksi uuden sadon perunat).


Valmistusaineet


5 keskikokoista perunaa
4 kananmunaa
chiliä, paprikajauhetta, currya (maun mukaan)
1 tl sipulijauhetta
ripaus suolaa
1 rkl oliiviöljyä
Nippu rakuunaa





Keitä perunat (30 min). Vatkaa kananmunat ja mausta chilillä, paprikajauheella, currylla ja suolalla. Lisää joukkoon kuoritut ja kuorimattomat perunat. Kuumenna öljy pannulla ja lisää muna-perunaseos. Paista kypsäksi. Mausta lopuksi silputulla rakuunalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti